Tiedote 29.11.2023
Julkaistavissa heti

 

Suomen Vapaa-ajankalastajat ja Katri Helena aloittavat yhteistyön
– suunnittele perho tunteella perhokalastavalle artistille

 

Kaikki tuntevat Katri Helenan ja hänen ikivihreät laulunsa, mutta hän on myös sydämensä perhokalastukselle menettänyt luontoihminen. Nyt Katri Helena ja Suomen Vapaa-ajankalastajat ovat löytäneet toisensa perhonsuunnittelukilpailun ja muun kalastuksellisen yhteistyön merkeissä.

 

Suunniteltavan perhon on oltava kalastukseen soveltuva ottiperho. Kilpailu on matalan kynnyksen kilpailu, johon voivat osallistua myös perhonsidonnan aloittelijat. Perhon mallilla ei ole väliä ja se saa olla koukkuun tai putkeen sidottu.
Kilpailuun voi lähettää yhden perhon osallistujaa kohden. Osallistujilta ei peritä osallistumismaksua. Sidontamateriaaleissa ei saa esiintyä rauhoitettujen luonnonvaraisten eläinten osia ((CITES III, II ja I).

Voittajaperhon ja kaksi muuta palkittavaa valitsee Katri Helena. Voittajaperhosta voidaan valmistaa Katri Helenan nimikkoperho ja sen tekijällä on mahdollisuus yhteistyöhön niin Katri Helenan kuin perhojen jälleenmyyjien kanssa.
Kilpailuperhot lähetetään 29.2.2024 osoitteeseen Suomen Vapaa-ajankalastajat, Vanha talvitie 2-6 A 11, 00580 Helsinki. Kirjeen ulkopuolelle tunnistusteksti ”Perho Katri Helenalle.” Tarkempia ohjeita osoitteesta vapaa-ajankalastaja.fi/perhokatrihelenalle.
Palkinnot sidontakilpailuun lahjoittaa Ruoto ja Hype Productions Oy.

Katri Helena kannustaa myös naisia ottamaan perhokalastuksen omakseen: ”Aluksi se ei ole ollenkaan helppoa, mutta kun huomaa, miten kerta kerralta oppii uutta, se on hyvin palkitsevaa. Siksi suosittelen myös naisille perhokalastamisen aloittamista, jos laji vähänkään kiinnostaa.”
”Jo pelkkä luonnossa oleminen on hienoa, ja saalis kruunaa kalareissun”, Katri Helena kehuu lempiharrastustaan perhokalastusta.

Suomen Vapaa-ajankalastajien tiedottaja Jaana Vetikko hehkuttaa uutta yhteistyötä: ”Mahtavaa saada yksi Suomen eturivin artisteista mukaan kalastusperheeseemme kannustamaan yhä useampi mukaan kalastusharrastuksen pariin. Perhonsidontakilpailun lisäksi yhteistyömme tuo eri tavoin näkyvyyttä harrastukselle sekä työllemme kestävien kalakantojen ja puhtaampien vesien puolesta.”

Lisätietoja:
Suomen Vapaa-ajankalastajat, tiedottaja Jaana Vetikko, puh. 050 525 7806, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..
Hype Productions Oy, Katri Helenan manageri Tommi Liimatainen, puh. 040 865 1618, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö (SVK) on maamme suurin vapaa-ajankalastajien järjestö, joka edistää vapaa-ajankalastajien kalastusmahdollisuuksia sekä neuvoo järjestäytyneitä ja järjestäytymättömiä vapaa-ajankalastajia kestävän käytön mukaisessa kalastuksessa. Järjestön 13 vapaa-ajankalastajapiirin 450 seurassa toimii yhteensä noin 32 000 kalastuksen harrastajaa.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jaana Vetikko

tiedottaja

päätoimittaja, Vapaa-ajan Kalastaja


Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö
Vanha talvitie 2-6 A 11, 00580 Helsinki

+358 50 525 7806

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

vapaa-ajankalastaja.fi
vapaa-ajankalastajalehti.fi

Kuva, joka sisältää kohteen teksti

Kuvaus luotu automaattisesti