Suomen Vapaa-ajankalastajien jäsenseuroille

Tämän vuoden SM-onki kilpaillaan sunnuntaina 30.7. Lappeenrannassa, Saimaan kanavalla. Toivomme runsaasti osallistujia, joten tervetuloa mukaan! Jos seurastanne ei olla koskaan vielä otettu osaa tähän järjestömme suurimpaan kesäkilpailuun, lämpimästi tervetuloa tutustumaan. SM-onkeen voivat osallistua Suomen Vapaa-ajankalastajiin kuuluvan kalastusseuran tai -kerhon jäsenet. Kilpailuaika on klo 10-14, paitsi alle 12-vuotiaiden sarjassa klo 10-13.

Kilpailuvesistöstä ja -kaloista

Saimaan kanavan alue on tunnettu mielenkiintoisena ja haastavanakin vesistönä. Yleisimmät onkijan lajit ovat erilaiset särkikalat ja ahven. Yksi toivekaloista on lahna, joka suurikokoisena antaa mukavasti painoa kilpailijan saalispussiin. Kilpailijan tuleekin pohtia, kokeilisiko lahnaonneaan hieman syvemmältä, vai tähtäisikö rantamatalan salakka- ja särkiparviin. Kanavan tummissa vesissä uiskentelee myös hieman harvinaisempia lajeja, kuten miekkasärki. Kilpailukaloina ovat kaikki lain sallimat lajit.

Ilmoittautuminen

Tämän vuoden SM-onkeen ilmoittaudutaan seuroittain, eli kukin oman kalastusseuransa tai -kerhonsa kautta. Ilmoittautumislomake löytyy tästä ja osoitteesta vapaa-ajankalastaja.fi/smonki.
Viimeinen ilmoittautumispäivä on 24.7.

Osallistumismaksut

– aikuisten sarjat 20 €
– nuorten sarjat Ei maksua
– miesten joukkue 30 €
– miesvet. joukkue 30 €
– naisten ja naisvet. joukkueet 20 €
– nuorten joukkue Ei maksua
– perhesarja 20 €

Lisätietoja

Lisätietoja kilpailusta, kuten ilmoittautumislomakkeen, kilpailukutsun, järjestäjän yhteystiedot, tietoa kohteesta ym., löydätte osoitteesta vapaa-ajankalastaja.fi/smonki.

Tervetuloa!

Suomen Vapaa-ajankalastajat (SVK)
SVK:n kilpaonkijat ja Vapa-Varkaus ry, yhteistyössä Lappeenrannan Urheilukalastajien kanssa

#smonki

 

Linkki SVK:n sivulle jossa SM-ongesta kerrotaan lisää

https://www.vapaa-ajankalastaja.fi/smonki/